TERVETULOA

Onnittelut. Olet löytänyt yhden lukuisista Anu Partasista.


Minä olen se Anu Partanen, joka työskentelee vapaana toimittajana New Yorkissa. Viime aikoina olen kirjoittanut artikkeleita esimerkiksi New York Timesiin ja Atlantic Monthly -lehden verkkosivulle. Kesällä 2010 työskentelin toimittajana Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä ja kirjoitin sarjan kolumneja elämästä New Yorkissa Helsingin Sanomien Sunnuntai-sivustolle. Parhaillaan työstän kirjaa Yhdysvalloista pohjoismaalaisen näkökulmasta. Yhdysvalloissa kirjan julkaisee HarperCollins-kustantamo vuonna 2016. Suomessa kustantaja on Tammi. Viime vuosina olen kirjoittanut artikkeleita Helsingin Sanomien eri osastojen lisäksi esimerkiksi Imageen, Suomen Kuvalehteen, Annaan, Me Naisiin, Gloriaan, Trendiin ja Oliviaan.


Keväällä 2009 työskentelin viisi kuukautta amerikkalaisessa Fortune-lehdessä osana toimittajien jatkokoulutusohjelmaa Innovation Journalism Fellowship Program at Stanford University. Aiemmin olen työskennellyt muun muassa Image-lehden toimituspäällikkönä, Helsingin Sanomien Kotimaan ja Sunnuntai-sivujen toimittajana, Pressiklubi-ohjelman keskustelijana, Metro-lehden kolumnistina, Ylioppilaslehden toimitussihteerinä sekä Tampereen yliopiston tiedotusopin laitoksen tuntiopettajana. Olen valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteriksi Tampereen yliopistosta sekä opiskellut vuodet Pariisissa ja Australiassa. Jos etsit juuri minua, ole kuin kotonasi!


Jos taas etsit Anu Partasta, joka on kääntänyt kirjallisuutta ja saanut vuoden 2006 Mikael Agricola -palkinnon; työskennellyt Etelä-Saimaa-lehdessä tai Yhteissanomissa; osallistunut Pirkanmaan kirjoituskilpailuun; toiminut Suomen sanataideopetuksen seurassa; osallistunut kirjailijayhdistys Paltan toimintaan; osallistunut Arto Paasilinna -seuran toimintaan; toiminut Väinö Linna -seuran sihteerinä; kilpaillut Suuri seikkailu -tv-ohjelmassa; omistanut Kristina Katarina -risteilyaluksen tai viettänyt vuonna 1996 aikaa Irlannissa, et valitettavasti ole löytänyt etsimääsi. Pahoittelut.


Jo taas satut itse olemaan se Anu Partanen, joka jonotti joskus Vuorikatu 20:n edessä oikeustieteellisen pääsykokeisiin ja on kotoisin Kerimäen suunnalta, Jukka etsii sinua. Laita minulle viesti, ja välitän sinulle Jukan yhteystiedot.


Joka tapauksessa mukavaa päivänjatkoa!

ANU  PARTANEN

HOME    ABOUT    ARTICLES    BOOKS    EVENTS    MEDIAhome.htmlabout.htmlarticles.htmlbooks.htmlevents.htmlmedia.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2shapeimage_3_link_3shapeimage_3_link_4shapeimage_3_link_5

YHTEYSTIEDOT

You can reach me at:

anu at anupartanen dot com